Diensten

Lanting Advies is dagelijks actief met het adviseren en begeleiden van organisaties; uiteenlopend van MKB en grote bedrijven (profit), nonprofit en (semi-)overheid. Lanting Advies werkt vanuit een tweetal vestigingen: Goes en Veldhoven.

Sleutelwoorden zijn:

  • Integriteit en betrouwbaarheid
  • Ontwikkelingsgericht
  • Communicatie en samenwerking
  • Deskundigheid
  • Praktische aanpak

Kenmerken

Het logo is op hoofdlijnen gebaseerd op de verandercurve van Kübler Ross, waarin er oog is voor de verschillende fasen waar een individu doorheen gaat bij rouw of verandering. Dit rouwproces is te vergelijken met een veranderingsproces; naast inhoudelijke aspecten van een verandering is het belangrijk rekening te houden met veranderkundige aspecten, zoals weerstand tegen verandering. De uitgangspunten passen bij de werkwijze van Lanting Advies.

De aanpak kenmerkt zich door luisteren, reflecteren, vragen te stellen en te analyseren. Hierdoor ontstaat er bij mens en organisatie een helder inzicht in hun vraag en vindt er begeleiding plaats in het bewustwordingsproces, zodat het gezamenlijk het veranderingsproces in beweging wordt gebracht. De kleuren van het logo zijn gebaseerd op het mensgerichte (groen) en verbinding (paars)

Menu