Wie is Lanting Advies?

Klazien Lanting

Als kind was ik al gefascineerd in het gedrag van mensen, met name in werksituaties. Wat motiveert medewerkers? Hoe worden gezamenlijk optimale resultaten behaald?  De studie Arbeids- en Organisatiepsychologie was dan ook logisch en passend. Na afronding van deze studie heb ik bij verschillende organisaties gewerkt, waarvan 19 jaar bij een organisatieadviesbureau in verschillende rollen als adviseur, trainer, coach en directeur. Gedurende mijn werkzame leven heb ik diverse relevante opleidingen gevolgd, waaronder Rationele Effectiviteitstraining (RET), Trainingsvaardigheden voor ervaren trainers, Verandermanagement, Appreciative Inquiry (waarderend veranderen) en Stress- & Burnoutcoaching. Daarnaast ben ik gecertificeerd Birkman Professional (www.birkman.nl).

Sinds 2014 ben ik mijn eigen adviesbureau gestart en ben ik al meer dan 3 decennia gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties en medewerkers bij uiteenlopende personele- en organisatievraagstukken. Vraagstukken waar iedere ondernemer of organisatie mee te maken krijgen. Mijn werkgebied omvat Zuid-Nederland.
Ook ben ik medeoprichter van Verder in je Werk, een platform met online loopbaantrainingen: www.verderinjewerk.nl.

Samenwerking en Netwerk

Lanting Advies streeft naar maatwerk, omdat elke organisatie en ieder mens uniek is. In bepaalde situaties kan het wenselijk zijn een andere professional als samenwerkingspartner in te schakelen om de kwaliteit van de dienstverlening te vergroten. Klazien Lanting beschikt over een uitgebreid netwerk met diverse expertises, waardoor zij meerwaarde biedt bij een breed scala aan vraagstukken op het gebied van Personeel & Organisatie.