Wie is Lanting Advies?

Klazien Lanting

Na afronding van haar studie Arbeids- en Organisatiepsychologie heeft Klazien Lanting bij een aantal verschillende organisaties gewerkt. Circa 19 jaar heeft ze met plezier gewerkt bij een organisatieadviesbureau als adviseur / trainer / coach, waarvan de laatste 4,5 jaar als directeur. Tijdens haar werkzaamheden heeft ze een aantal relevante opleidingen gevolgd, zoals Rationele Effectiviteitstraining (RET), Trainingsvaardigheden voor ervaren trainers, Verandermanagement en Appreciative Inquiry (waarderend veranderen). Ook is Klazien gecertificeerd Birkman Professional (www.birkman.nl).

Sinds 2014 is Klazien Lanting gestart met haar eigen adviesbureau. Inmiddels is Lanting Advies al meer dan een kwart eeuw gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties en medewerkers bij diverse personele- en organisatievraagstukken. Vraagstukken waar vele ondernemers mee te maken krijgen.

Een betrouwbare, open en professionele partner gespecialiseerd in het adviseren, begeleiden en coachen van individuen, teams en organisaties. Door te luisteren en te reflecteren mensen en organisaties doelgericht in beweging brengen vanuit passie, betrokkenheid en jarenlange bedrijfservaring.

Samenwerking en Netwerk

Lanting Advies biedt maatwerk, wetende dat iedere organisatie en ieder mens uniek is. In sommige gevallen is het daarbij gewenst om een andere professional als samenwerkingspartner in te schakelen met als doel de kwaliteit van de dienstverlening te vergroten. Klazien Lanting beschikt over een groot netwerk met brede expertise, waardoor zij meerwaarde biedt aan uiteenlopende vraagstukken op het gebied van Personeel & Organisatie.

Menu